Vi tillverkar fina arbetskläder för vården i Mölndal!

Vi, Charlotte Sunnerholm och Ulrika Norrman, har fått äran att ta över Plagg & Design. Vi kommer att fortsätta på samma bana med härliga arbetskläder i bra kvalitet, svensk design och med svensk tillverkning. Annette Cedströmer Plagg & Designs sömmerska fortsätter att sy de fina kläderna.

Vi är två systrar som länge har haft en dröm om att kunna starta något eget. Vi är uppväxta i en skapande miljö - mormor var sömmerska, mamma sydde våra kläder när vi var små och vi sydde våra egna kläder som tonåringar – unga vuxna.

Charlotte har arbetat som tandhygienist i över 30 år, 20 av dessa år i Plagg & Designs kläder och är alltså en av deras mycket nöjda kunder. Charlotte har även drivit eget företag inom friskvårdsbranschen.

Ulrika har arbetat med ekonomi men valde att på senare år utbilda sig till slöjdlärare för att få syssla med sitt stora intresse textil, trä och hantverk. Ulrika har också många textila kurser bakom sig inom mönsterkonstruktion och tillskärning.

Vi ser med stor ödmjukhet och spänning framtiden an och hoppas på många möten med både gamla och nya kunder. Vi är mycket tacksamma för alla tips och idéer vi kan få för att kunna tillverka de bästa arbetskläderna i Sverige.

 

Charlotte Sunnerholm och Ulrika Norrman
På Lerkils klippor! Fotografering i Lerkil.
 • Underbara Lerkil en lördag i september!

  Underbara Lerkil en lördag i september!

 • Vår härliga modeller!

  Vår härliga modeller!

 • Fotografering pågår nya kläder fotas!

  Fotografering pågår nya kläder fotas!

 • Snabba byten!

  Snabba byten!

 • Kusinerna måste busa lite också!

  Kusinerna måste busa lite också!

 • Snart kommer många nya bilder här på hemsidan!

  Snart kommer många nya bilder här på hemsidan!