Charlotte Sunnerholm och Ulrika Norrman

 

Vi tillverkar fina arbetskläder för vården i Mölndal!

Vi är två systrar Charlotte Sunnerholm och Ulrika Norrman som äger Plagg & Design sedan 2012. Vi fortsätter att tillverka härliga arbetskläder i bra kvalitet, svensk design och svensk tillverkning. Annette Cedströmer Plagg & Designs sömmerska sedan 25 år tillbaka syr de fina kläderna.

Vi är uppväxta i en skapande miljö - mormor var sömmerska, mamma sydde våra kläder när vi var små och vi sydde våra egna kläder som tonåringar – unga vuxna.

Charlotte har arbetat som tandhygienist i över 30 år, 20 av dessa år i Plagg & Designs kläder och är alltså en av deras mycket nöjda kunder. Charlotte har även drivit eget företag inom friskvårdsbranschen.

Ulrika har arbetat med ekonomi men valde att på senare år utbilda sig till slöjdlärare för att få syssla med sitt stora intresse textil, trä och hantverk. Ulrika har också många textila kurser bakom sig inom mönsterkonstruktion och tillskärning.

Vårt mål är att skapa snygga sköna arbetskläder som håller att tvätta och använda varje dag i många år. Kläderna blir skönare för var dag som går och man får sina favoriter som man aldrig vill slänga!

Vi är mycket tacksamma för alla tips och idéer vi kan få från våra kunder för att kunna tillverka de bästa arbetskläderna i Sverige.