I

Följande allmänna villkor gäller för försäljning av varor från Plagg & Design i Mölndal AB (nedan kall P&D), om inte annat överenskommits skriftligt mellan respektive kund och P&D:

Beställning

Beställningar av varor sker via www.plaggdesign.se, telefon 031-814511 eller e-post info@plaggdesign.se. Beställningar som görs av personer under 18 år bedöms enligt gällande regler för kontantköp och skall ha målsmans godkännande. P&D förbehåller sig för eventuella fel i information på samtliga produkter i sortimentet. All bildinformation ska ses som illustrationer, och kan ej garanteras återge varans exakta utseende. Vid köp från annat land än Sverige, var vänlig kontakta oss på telefon 031-814511 eller e-post info@plaggdesign.se.

Betalsätt

För närvarande är det det enda möjliga betalsättet faktura. Kunder som besöker oss i Mölndal eller på mässor har möjlighet att betala med kort eller swish. Var noga med att ange rätt e-post-adress som fakturan ska skickas till. I samband med utskick av faktura meddelar vi också att varorna är på väg. Betalningsvillkor är 14 dagar om inte annat överenskommits. Då privatpersoner handlar av oss krävs förskottsbetalning, till vårt bankgiro 824-2349, innan varor skickas.

Priser

Alla priser på hemsidan visas både ink moms och ex moms och vi förbehåller oss rätten till prisändringar. Fraktavgift tillkommer på alla order, utefter vikt. P&D tillämpar avrundning till jämn enkrona i samband med fakturering. Reapriser gäller så långt lagret räcker. Har du erbjudits en kampanjkod anges tydligt hur länge erbjudandet är giltligt.

Leveransvillkor -varor ur webshop

Leverans sker normalt inom 10 dagar från oss efter orderläggning, förutsatt att alla varor finns på lager. Du bestämmer själv om du vill invänta alla varor, eller vill ha leverans i olika omgångar. Frakt tillkommer vid alla leveranser.

Leveransvillkor -varor från beställning via telefon eller e-post

Leverans sker normalt inom 21 dagar från oss efter orderläggning. Du bestämmer själv om du vill invänta alla varor, eller vill ha leverans i olika omgångar. Frakt tillkommer vid alla leveranser. P&D står för eventuell fraktskador.

Fraktsätt -under 2 kg

Varor upp till 2 kg skickas till dig med PostNords Varubrev och delas normalt sett ut nästa vardag. Viktigt att meddela oss om det är någon dag som ni inte vill ta emot varor. Är ni inte på plats då leverans sker, får du som kund hämta ut det på ett av PostNords utlämningsställen i närheten av dig. Varor som hamnar på utlämningsställen måste hämtas inom 2 veckor.

Fraktsätt -över 2 kg

Varor upp till 2 kg skickas till dig med DHL och delas ut nästa vardag. Viktigt att meddela oss om det är någon dag som ni inte vill ta emot varor. Är ni inte på plats då leverans sker, får du som kund en ny utdelning med DHL. Dock tillkommer en extra utbärningskostnad som kommer att debiteras separat.

Outlöst paket/varor

Om inte varorna hämtas inom 2 veckor och du ej heller meddelar oss att varorna ska gå i retur debiteras du f n 150 kr för fraktavgift, returfrakt och hanteringskostnader för ett paket under 2 kg. Väger paketet tyngre blir kostnaden högre.

Returrätt – bytesrätt

Du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit varorna. Varorna ska vara i ursprungligt skick. Varorna får m a o inte ha använts eller ha fått fläckar. Varorna ska returneras i sin originalförpackning. Du betalar returfrakten och står för eventuella fraktskador. Kreditfaktura utfärdas och sändes via e-post så snart varorna är tillbaka hos oss och i ursprungligt skick. Vill du byta till annan vara skickar vi den till dig på samma sätt.

Reaplagg är det ingen returrätt eller bytesrätt på.

Priser på frakt tabell visar upp till 4 kg.

Vikt i gram

Pris i kr

Fraktsätt

-500

60

PostNords Varubrev

-1000

80-120

PostNords Varubrev

-2000

121-180

DHL

-3000

181-240

DHL

-4000

 241-320

DHL